Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си

Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си

Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец. Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала.

РобиУилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си ПитКонуей, който също е певец. Очаква се двамата да изпълнят поне една песензаедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна вбекстейджа на фестивала.

Баща и син излизат на сцената заедно само в избраниконцерти от турнето на британеца LET ME ENTERTAIN YOU, а днес стана ясно, че и българската публика ще гивиди заедно на плажа на 7-ми август. Днесстартира и мащабният строеж на основната сцена на SPIRIT of Burgas.  "Това е една от най-големите сцени в Европа.От вчера тирове разтоварват елементи от нея и тази сутрин започва сглобяванетой", споделя Димитър Маджаров, директор на ОП "Летен театър,фестивали и концерти" в Бургас.

Огромната сцена, на която на 7 август щеизлезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи постандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същиначин във всички 25 спирки в Европа. Шоуто на Роби в Бургас е първият концертна плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си. Билетитеза двата дни на  SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена от 180 лв.

Ограничен брой билети за GOLDEN CIRCLE за 7 август са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сценатана плажа. Билетиможе да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay,Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба саоще и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящиместа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега