Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Родителско сдружение организира дискусия за наркотиците

Родителско сдружение организира дискусия за наркотиците

Сдружението „Майки срещу дрогата“ организира дискусия за наркотиците. Срещата ще се проведе на 12-ти февруари от 14ч. в залата на Областна администрация Бургас. В рамките на срещата, представители на сдружението ще поставят въпросите за ролята на семейството в борбата с наркотиците. Организаторите подканват родители, учители и представители на различни институции, които имат връзка с проблема, да се включат в дискусията.

Сдружението „Майки срещу дрогата“ организира дискусия занаркотиците. Срещата ще се проведе на 12-ти февруари от 14ч. в залата наОбластна администрация Бургас.В рамките на срещата, представители на сдружението щепоставят въпросите за ролята на семейството в борбата с наркотиците.Организаторите подканват родители, учители и представители на различниинституции, които имат връзка с проблема, да се включат в дискусията.

Веселина Божилова, учредител на сдружението, ще поставитемата за „Семейството и наркотиците“. Божилова е професионален журналист иавтор на пиеси и филми за деца. В портфолиото й присъства и книгата „Наркотиците: Преживяно и осмислено“, коятоима за цел да подпомага зависимите и техните близки в борбата им спристрастяването.

Д-р Иван Добринов, завеждащ Отделението за зависимости вПсихиатричната болница в Раднево, ще постави въпроса за „Зависимостта катоболест“, представяйки собствените си наблюдения като психиатър в работата си спристрастени.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега