Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ръсел Кроу пропусна Златните глобуси заради пожарите в Австралия

Ръсел Кроу пропусна Златните глобуси заради пожарите в Австралия

Актьорът останал у дома, за да се бори с огнената стихия.

Ръсел Кроу пропусна церемонията по връчването на наградите Златен глобус заради пожарите в Австралия. Актьорът останал у дома, за да се бори с огнената стихия и да защитава дома и семейството си.

Кроу спечели статуетка за участието си в телевизионния филм "Най-силният глас", където кино иконата се въплъти в ролята на изпълнителния директор на Фокс Нюз - Роджър Ейлс. Колегата му Дженифър Анистън прочете послание от негово име, в което актьорът говори за пагубните ефекти от климатичните промени.

"Трябва да действаме в съответствие с науката, да ориентираме производителността си към енергията от възобновяеми източници и да уважаваме планетата си", гласи речта на Кроу.

Припомняме Ви, че декември и януари са традиционно летен и сух сезон в Австралия. Горските и полските пожари са често срещани, но през последните години климатичните промени сериозно влошиха положението.

От септември досега 24 души са загубили живота си в огнената стихия, предава ВВС. Най-малко 6 милиона хектара гора са унищожени, а милиони животни загинаха в огъня. Изгорели са около 2 хиляди жилищни сгради, около 3 хиляди административни и битови сгради. 

Нивата на замърсяване на въздуха в Канбера е критично, като концентрацията на фини прахови частици надхвърли 26 пъти допустимата норма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега