Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Петков: Цветан Цветанов и Ваньо Танов лъжат

"По мое време СРС-та не са били унищожавани", твърди Петков
Румен Петков: Цветан Цветанов и Ваньо Танов лъжат

Цветан Цветанов и Ваньо Танов лъжат. По мое време СРС-та от какъвто и да е характер не са били унищожавани. Това заяви народният представител Румен Петков от "Коалиция за България" по повод твърденията, че са унищожавани СРС-та от срещата, проведена на басейна "Спартак" с участието на служител на МВР и т.нар. братя Галеви.

Цветан Цветанов и Ваньо Танов лъжат. По мое време СРС-та от какъвто и да е характер не са били унищожавани. Това заяви народният представител Румен Петков от "Коалиция за България" по повод твърденията, че са унищожавани СРС-та от срещата, проведена на басейна "Спартак" с участието на служител на МВР и т.нар. братя Галеви. "Цветан Цветанов и Ваньо Танов лъжат, че такива материали са били унищожавани", заяви Петков. Той беше категоричен, че по времето, когато е бил вътрешен министър, СРС-та от какъвто и да е характер не са били унищожавани, без това да е заявявано по съответния законов ред и със санкция на компетентните институции.  

Петков настоя вътрешният министър да извади заявката за ползването на СРС-та и да се разбере кой е утвърдил заявката, как са били използвани и как са били анализирани и ползвани след това. "Ще настоявам да се разпитат служителите, които са участвали в операцията, защото те най- добре могат да кажат какви средства са използвани, какви резултати има и унищожавани ли са те”, добави депутатът. Той изтъкна, че срещата, която толкова се коментира, е предложена от служител на МВР и за нея има доклад.

"По никой начин не може да става дума за стремеж за укриване на информация", категоричен беше Петков. По думите му срещата е била полезна за държавата и на нея не е ставало дума за разпределяне на територии и снемане на напрежение. Според Румен Петков се лъже откровено за работата на вътрешното министерство за минали периоди. "Когато някой клепа държавата си недоказуемо, той трябва да си ходи", заяви депутатът.  Той беше категоричен, че ще се съветва с адвокати и ще използва всяка възможност, за да съди клеветниците.

Румен Петков изтъкна, че Цветанов не може да обясни на служителите си и на българските граждани как се е сдобил със шест апартамента. Как два от тях са на изключително атрактивен терен. Как човекът, от който ги е купил, е получил обществени поръчки за над 20 милиона. Петков напомни, че вътрешният министър има тежък персонален провал с т.нар. "Октопод", за който съдът каза, че не съществува.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега