Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Радев: Изборите не са състезание, а битка за доверието на хората

Румен Радев: Изборите не са състезание, а битка за доверието на хората

Той обясни, че големият залог на предстоящите избори е дали ще имаме президент, който да изпълнява волята на управляващите и да се съобразява изцяло с чужди интереси или ще имаме държавен глава, който ще се ръководи само от интересите на българските граждани.

"Не приемам изборите като състезание за награда, а като битка за доверието на хората и за доброто на България". Това заяви кандидатът за президент, издигнат инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев. Той обясни, че големият залог на предстоящите избори е дали ще имаме президент, който да изпълнява волята на управляващите и да се съобразява изцяло с чужди интереси или ще имаме държавен глава, който ще се ръководи само от интересите на българските граждани.

Ген. Радев подчерта, че основен приоритет за него и Илияна Йотова ще бъде националната сигурност във всичките й измерения, не само силна и боеспособна армия и ефективна полиция, но и независима съдебна система.

"Казват, че съдебната реформа била приключила. Извинете, но тя не е започвала, щом престъпници се разхождат с множество висящи дела и продължават да извършват едни и същи престъпления", поясни генералът.

По думите му това означава, че тази система е финансово зависима. Той допълни, че след като съдебната система не може да предяви и искане към политици, това означава, че е и политически зависима."Ще работя за осъществяването на реална съдебна реформа", заяви ген. Румен Радев. 

"Днес повече от всякога имаме нужда от силни хора. Не просто от лидери, а водачи на българската нация, които могат да говорят с институции, с гражданското общество, но най-вече да могат да разговарят с българските граждани", коментира на свой ред кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

Тя подчерта, че за разлика от другите кандидати за президент, ген. Радев е доказал вече многократно, че ще опълчи на всички, дори и на властимащите, когато те не работят в интерес на българския народ и ще продължи да го прави и като държавен глава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега