Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП - Бургас: Няма нищо фатално, ако в неделя хората гласуват за номер 13

БСП - Бургас: Няма нищо фатално, ако в неделя хората гласуват за номер 13

Представителите на регионалната структура на БСП реагираха остро срещу коментарите от страна на ГЕРБ, свързани с президентските избори. Областният лидер Николай Тишев изтъкна, че обещанието за оставка на правителството, ако Цецка Цачева не получи президентския пост, са рекет, но дори властта да падне, нищо фатално няма да произтече от това.

Представителите на регионалната структура на БСП реагираха остро срещу коментарите от страна на ГЕРБ, свързани с президентските избори. Областният лидер Николай Тишев изтъкна, че обещанието за оставка на правителството, ако Цецка Цачева не получи президентския пост, са рекет, но дори властта да падне, нищо фатално няма да произтече от това.

"Кого заплашват депутатите на ГЕРБ в Бургас? Нито развитието на Бургас ще спре, нито санирането на блоковете ще бъде блокирано, ако Цецка Цачева не стане президент. Бургазлии не са и няма да бъдат крепостни селяни на партията им", заяви Тишев. Той подчерта, че развитието на града не зависи пряко от правителството и независимо от развоя на нещата, спиране на инфраструктурните проекти не се очаква.

Той добави, че в момента червената партия се фокусира върху втория тур и не възнамерява да търси подкрепа на всяка цена от когото и да било. "Президентът се избира директно от българските граждани. Затова ние в договорки с други партии няма да влизаме", поясни областният лидер на партията.

Левият депутат Атанас Зафиров също коментира изказванията на колегите си от ГЕРБ, като посочи, че само за две минути е чул цели 10 лъжи, свързани с подкрепата, с която се ползва кандидатът за президент Цецка Цачева и заплахите за бъдещето на града, ако премиерът подаде оставка. Той припомни, че пари за проектите на града е имало и при кабинета Орешарски и подчерта, че теренът за Арена Бургас, например, е дарен от ляв министър.

"За мен възниква един въпрос - да си представим, че ген. Радев става президент, правителството подава оставка, правим предсрочни избори, после какво? Ако пак спечели ГЕРБ, те дали ще откажат да сформират правителство или ще си преглътнат гордостта? Всичко това е едно излишно пренатягане на пружината", коментира и председателят на ОС на БСП в Карнобат - Тодор Байчев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега