Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Радев летя с изтребител „Eurofighter“ в Испания

Румен Радев летя с изтребител „Eurofighter“ в Испания

Президентът изрази признателността си на испанските авиатори и техници, които заедно със своите български събратя, са гарантирали сигурността на небето на България.

В Европа бушува война. Мисията на професионалните военни е да съхраняват мира с цената на живота си и да не допускат войната да се разраства. Това заяви държавният глава пред журналисти след като проведе демонстрационен полет на изтребител Eurofighter EF-20 Typhoon II на испанските Военновъздушни сили. 

Българският президент и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили посети Логистичния център за въоръжение и проучване край Мадрид и Оперативния център на Южното командване на НАТО. Румен Радев подчерта, че военните отдават своя професионализъм в служба на мира и сигурността, с трезвата преценка за опустошителния потенциал на войната, която, по думите му, политици и демагози често не притежават или пренебрегват в името на партийни и користни цели. 

"Много от тези политици никога не са рискували живота си, но с охота излагат на риск живота на другите", отбеляза държавният глава. Президентът изрази признателността си на испанските авиатори и техници, които заедно със своите български събратя, са гарантирали сигурността на небето на България. 

Държаният глава отличи с почетен знак на президента 14-о авиокрило от състава на  испанските Военновъздушни сили за приноса им в усилване на охраната на въздушното пространство на Република България и източния фланг на НАТО и за отличното им взаимодействие с българските Военновъздушни сили.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега