Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

РУО обяви свободните места за трето класиране за прием в средните училища

РУО обяви свободните места за трето класиране за прием в средните училища

Справка на "PoligrafF" показа, че широко промотираната нова специалност в сферата на електрическите автомобили и хибридите, която бе въведена от Гимназията по автотранспорт, все още е заета едва на половина.

Регионалното управление на образованието - Бургас обяви свободните места за трето класиране за прием в средните училища. Те са 289 на брой за целия регион. Учениците, които не са приети на първо и второ класиране или не са участвали досега в класирането, могат да подадат заявление за участие в трето класиране електронно (в училище-гнездо или онлайн). Срокът е до 27 юли. Списъците с приетите ученици ще бъдат обявени на 29 юли, а записването ще се осъществи на 30 юли.

Учениците, които са се записали на първо или второ класиране в училищата, в които са приети, но имат желание да участват за свободните места на трето класиране, следва да изтеглят оригиналните си документи от училището, където са записани. С тях могат да подадат заявление за участие в трето класиране, но само в училищата-гнезда. Не могат самостоятелно да подадат заявление за участие в трето класиране електронно. При изтегляне на документите, учениците не запазват местата си, на които са били приети, напомнят от РУО.

На страницата на образователното управление е публикуван подробен списък със записаните ученици и свободните места. Справка на "PoligrafF" показа, че широко промотираната нова специалност в сферата на електрическите автомобили и хибридите, която бе въведена от Гимназията по автотранспорт, все още е заета едва на половина. 13 са записаните желаещи да изучават модерните електромобили. Толкова са и незаетите места. 11 свободни места има и в паралелката по Корабни машини и механизми на Гимназията по морско корабоплаване и риболов "Свети Никола", която вече се стопанисва от Общината и бе сериозно модернизирана.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега