Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шабан Мустафа тръгна за Европейското първенство по планинско бягане с амбиция за медали

Шабан Мустафа тръгна за Европейското първенство по планинско бягане с амбиция за медали

Маратонецът смята да покори и трите етапа в престижното състезание и да се завърне с много медали за България.

Известният маратонец отпътува за о. Мадейра - Португалия, за да вземе участие в Европейското първенство по планинско бягане за Мастъри. Състезанието ще се проведе от 9-ти до 12-ти май. Състезателят на спортния клуб в Сунгурларе „Шампион-Сунгурларе“ ще атакува, за да спечели медали от това Европейско състезание, след като спечели шампионата на България по планинско бягане, вариант изкачване, който се проведе преди десетина дни. Шабан Мустафа ще участва и на трите старта на Европейското в Португалия. Този петък /10 май/ е първият старт, който се води класическа дестинация от 8 км. с 600 м. денивелация. На следващия ден /11 май/ най- известния български планински маратонец ще участва на вертикален километър с дължина 5 км. с 1000 м. изкачване. Последният старт е тази неделя /12 май/ и се очертава като най- голямото предизвикателство за всички участници. Състезателите ще трябва да преодоляват 35 км. с 2000 м. изкачване.  

Шабан Мустафа се подготвя дълго за предстоящото Европейско първенство по планинско бягане за Маастъри. Маратонецът смята да покори и трите етапа в престижното състезание и да се завърне с много медали за България. Той беше изпратен за състезанието от кмета на общ. Сунгурларе инж. Димитър Гавазов, който му пожела освен да спечели много медали от Европейското първенство и да зарадва града си с високи постижения, най- вече да се върне жив и здрав от о. Мадейра. От своя страна Шабан Мустафа благодари на инж. Гавазов за безрезервната подкрепа, като кмет и като човек, и обеща, че ще се завърне с много медали и в добро здраве. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега