Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сачева: Надявам се да бъдем първа политическа сила

Сачева: Надявам се да бъдем първа политическа сила

"Евроатлантизмът е една от червените ни линии. Политиката трябва да се върне в рамките на своята нормалност по отношение на оста ляво - дясно"

"ГЕРБ решихме да призовем служебното правителство да обяви търг за дългосрочен договор за газ без руски газ и без посредници. Диверсификацията в енергийната сфера няма алтернатива и задължително трябва да се случи". Това съобщи пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ. По думите ѝ правителството само се свалило и разпаднало с взаимни обвинения в корупция и заради липсата на мнозинство в пленарна зала.

"Надявам се, че ГЕРБ - СДС ще бъдем първа политическа сила... Евроатлантизмът е една от червените ни линии. Политиката трябва да се върне в рамките на своята нормалност по отношение на оста ляво - дясно. С партии като БСП или "Възраждане" няма как да има съюз".

В предаването "Неделя 150" тя заяви, че би било жалко и недържавническо, ако следващото правителство бъде формирано на базата на политическата математика, а не върху основите на конкретни принципи, ценности и ясна програма. "Това, което ще ни извади от кризите, е диалог между партиите, които имат сходство в своите ориентации и идеологии. Неотложните реформи – съдебната и борбата с корупцията, няма как да се случат без сериозен надпартиен консенсус за това как трябва да се извършват те".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега