Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сакционират кондукторка, отказала да вземе дребни монети от пътничка в Бургас

Сакционират кондукторка, отказала да вземе дребни монети от пътничка в Бургас

Ще и бъде потърсена отговорност по вътрешните правила на Бургасбус

Кондукторката в автобус от градския транспорт, пътуващ по линията Бургас - кв. "Сарафово", която в понеделник отказа да вземе дребни (жълти) стотинки от пътничка (вижте подробности тук), ще бъде санкционирана. Ще и бъде потърсена отговорност по вътрешните правила на Бургасбус. Това каза пред PoligrafF.net инж. Петко Драгнев, управител на Бургасбус.

 "Заповед или разпореждане да не се взимат дребни стотинки няма", каза инж. Драгнев.

"Единственото, което сме направили като призив към нашите клиенти е да се съобразяват с естеството на работа, че таксуването става в превозно средство. За да може и двете страни да бъдат доволни, да има колегиално отношение, нормално човешко отношение, е хубаво по възможност, да се дават точни пари, или банкноти с по-ниска стойност. Когато тръгнат да се развалят по-големи пари, или пък да се броят много дребни монети, таксуването трае двойно по-дълго време. И от там идват неудобствата. Това е единственото, което сме призовали нашите клиенти. От там нататък, нашата служителка, че ни си е свършила работата и си е превишила правата, ще и бъде потърсена отговорност по нашите вътрешни правила. Тя ще бъде санкционирана, може да бъдете сигурни в това", каза още управителят на Бургасбус. 

"Отделно, използвайки повод този неприятен случай, на всички наши служители, които работят с клиенти и с пари, ще бъде направен допълнителен инструктаж, за да се заостри вниманието им и да не се допускат подобни случаи в бъдеще", добави инж. Драгнев. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Тодорка Георгиева
    06 авг 2021 16:25

    Всички е пари дори и монети те и книжките са пари какво значение има какво ще дам нали си плащаме а те са длъжни да ни върнат или да ги вземат .Капка по капка става оборот и после го отчиташ и това е......

    0 : 0
  • Djan Atan
    04 авг 2021 15:08

    Въпросният, инж. Петко Драгнев оттук нататък и да вземаш насериозно проблемите които кондукторките създават от години наред некадърници....

  • Георгиева
    03 авг 2021 23:33

    За пореден път... Научете правописните правила!!!

    1 : 0
  • Ирена Петканчева
    03 авг 2021 20:39

    Господин Драгнев, мен лично са ме сваляли от автобус, защото съм със банкнота от 20 лв! Тези табели нали са сложени там по ваше разпореждане? Как ще коментирате и превоз на пътници БЕЗ климатик, при температури от 44 градуса?

  • Пътник
    03 авг 2021 20:19

    Г-н Драгнев вие за толкова години не се ли наядохте ! Откакто се помня все сте на поста!Та тръгнал и да глобява,хайде ходи ти да се разправяш с хората.Когато хвана Ковида съкратихте сумати народ,ама ревяхте,че нямало приходи!Айде да спирам,че много може да пиша за вас и хотелите ви в Сл.Бряг.А жената с жълтите стотинки,ако на нея и ги изтърсят как ще се почувства?

    9 : 5
  • Елена
    03 авг 2021 18:32

    Как може, да убират желтите стотинки! Управител на Бургасбус да се замисли, защо трябва да се глубяват кондукторките, това е подигравка! Трябво да се забранят в рейсовете желти стотинки! Срамота!

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега