Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Самолет кацна аварийно на нюйоркска магистрала

Самолет кацна аварийно на нюйоркска магистрала

Самолет кацна аварийно на нюйоркска магистрала в късния следобед на 4-ти януари, предава CNN. Според първоначалната информация, самолетът Piper PA-28-180 66-та година е претърпял някакъв проблем с двигателя, което наложило аварийното кацане. На борда са били трима човека – пилотът и двама пасажери, които са откарани в болница за преглед. От инцидента няма други пострадали нито имуществени щети.

Самолет кацнааварийно на нюйоркска магистрала в късния следобед на 4-ти януари, предава CNN. Според първоначалната информация,самолетът Piper PA-28-180 66-та година е претърпял някакъв проблем сдвигателя, което наложило аварийното кацане. На борда са били трима човека –пилотът и двама пасажери, които са откарани в болница за преглед. От инцидентаняма други пострадали нито имуществени щети.

Очевидциразказват, че самолетът е приземен изкусно без да причини пътен инцидент. Подумите на шофьори, движещи се по магистралата в този момент, по летателнияапарат не е имало никакви щети.

Отзовалитесе екипи на спешна помощ и пожарна безопасност обаче съобщават, че пилота ипътниците са били пострадали, което наложило откарването им в близката болница „Св.Барнабас“, откъдето са изписани малко по-късно. Двама от тях са отказалилечение, а третият е бил с лека травма на главата, за която медиците са се погрижили.

Магистралатабе затворена за около 3 часа. Към момента движението е възстановено.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега