Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Междуградските линии с електронен билет от утре

Междуградските линии с електронен билет от утре

Билетите за междуградските линии, обслужвани от общинския превозвач "Бургасбус", вече ще бъдат електронни. Пътниците ще могат да заплащат за пътуването си с електронна карта или да закупуват билети от шофьора. Картите ще важат и за други общински услуги – паркинги, велосипеди под наем и круизния кораб до о-в Света Анастасия, който се очаква да започне работа в началото на летния сезон. През пролетта системата да бъде въведена за цялата градска мрежа.

Билетите замеждуградските линии, обслужвани от общинския превозвач "Бургасбус", вече щебъдат електронни. Пътниците ще могат да заплащат за пътуването си с електроннакарта или да закупуват билети от шофьора. Картите ще важат и за други общинскиуслуги – паркинги, велосипеди под наем и круизния кораб до о-в Света Анастасия,който се очаква да започне работа в началото на летния сезон. Презпролетта системата да бъде въведена за цялата градска мрежа.

Кондукторитеса вече обучени да проверяват пътниците със специален четец, предстои обучениеи за шофьорите, съобщават от фирмата превозвач. Пътниците обаче сами ще трябва да заплащат с картите си.

Новатасистема ще позволи таксуването "на спирка" – при регистриране на пътник,системата ще отбелязва колко спирки е пропътувал всеки и ще тегли париот електронната карта за съответното пътуване. Така, таксата ще варира в зависимост от разстоянието. Ако нямаме такава електроннакарта, ще можем да закупуваме и еднократен билет от шофьора.

Освен това, от утре всички курсове на автобусномер 15 от Бургас ще се изпълняват с влизане в обществената зона на летището,съобщават от "Бургасбус". Непосредствено пред Терминал 2 е обособена спирка снеобходимите маркировки.

През следващата седмица ще има промяна и вразписанието на автобус номер 30. Поради ремонт, улица "Хаджи Димитър" вкв. Банево ще бъде временно затворена за движение. В периода 6-ти – 9-ти януари автобусът ще спира в центъра наквартала, без да обслужва автобусните спирки "Казана" и "ул. Одрин".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега