Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шампионката от Спешъл Олимпикс на гости в Общината

Шампионката от Спешъл Олимпикс на гости в Общината

С три медала се завърна в Бургас Анета Захариева след участието си в Световните летни игри за деца с ментални дефицити Спешъл Олимпикс в Атина.

С три медала се завърна в Бургас Анета Захариева след участието си в Световните летни игри за деца с ментални дефицити Спешъл Олимпикс в Атина. Кметът Димитър Николов и зам.-кметът по здравеопазване и спорт д-р Лорис Мануелян посрещнаха днес в Общината момичето, прославило града ни на престижния спортен форум, треньора й Тодор Марков, нейни близки и приятели.  

Анета се състезава в дисциплината тенис на маса и след изиграни 58 срещи в гръцката столица през месец юли тази година, тя успя да завоюва златен медал за смесени двойки, сребърен – за двойки жени и бронзов – за индивидуално представяне.   При днешната среща кметът Николов поздрави участничката за големия успех и връчи на нея и треньора й почетни грамоти. Той им благодари за това, че носят слава на Бургас, а на близките и приятелите на Анета за подкрепата, която й оказват.

Николов изрази готовността на Община Бургас също да помага на бургаската спортистка при подготовката й за предстоящите й участия.    Анета Захариева е на 16 години, ученичка в Професионалната гимназия по туризъм "Асен Златаров". Тренира тенис от 7 години. В Атина тя се състезава заедно с още 15 спортисти от България и общо 7000 състезателя в 22 дисциплини от 185 държави.  

Движението Спешъл Олимпикс е създадено пред 1968 г. от Юенис Кенеди Шривър и е признато от Международния олимпийски комитет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега