Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шампионска титла и два сребърни медала за бургаската борба в класическия стил

Шампионска титла и два сребърни медала за бургаската борба в класическия стил

От четвъртък до неделя в зала „Бойчо Брънзов“ ще се проведе държавният лично-отборен шампионат по свободна и класическа борба за юноши и девойки до 20 години.

Пореден успех постигна бургаската борба, този път на държавното лично-отборно първенство за кадети при класиците.Шампионатът се проведе в Сливен. За отличията спориха 155 състезатели от 40 клуба от цялата страна.

Асът на клуб „Бургас“ Димитър Рачев грабна шампионската титла в кат. 71 кг. На финала талантът надигра своя съотборник Десислав Стоянов с 6:0 точки. Рачев единодушно беше определен за най-техничен борец. За Десислав Стоянов остана сребърното отличие.Пети места заеха Николай Ганев в кат. 55 кг, Димитър Атанасов и Мартин Данев при 80-килограмовите. И петимата са възпитаници на Спортното училище „Юрий Гагарин“. 

В отборното класиране клуб „Бургас“ се нареди на четвърто място със 79 точки. Първи е „Левски“ със 137 точки. След това са „Ботев“ Враца със 115 точки и ЦСКА с 86 точки.Сребро в кат. 110 килограма заслужи и Стас Узунов от клуб „Черноморец кл. борба“. От четвъртък до неделя в зала „Бойчо Брънзов“ ще се проведе държавният лично-отборен шампионат по свободна и класическа борба за юноши и девойки до 20 години.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега