Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийка с две шампионски титли от Държавното по лека атлетика

Бургазлийка с две шампионски титли от Държавното по лека атлетика

Павлина Стоянова от „Европул Бургас” спечели с феноменални постижения шампионските титли на Държавното първенство по лека атлетика в Сливен в бягането на 400 м и 800 м. Успехът и е знаков заради това, че беше постигнат на мокра писта, при силен дъжд и вятър.

Павлина Стоянова от„Европул Бургас” спечели с феноменални постижения шампионските титли наДържавното първенство по лека атлетика в Сливен в бягането на 400 м и 800 м.Успехът и е знаков заради това, че беше постигнат на мокра писта, при силендъжд и вятър.Статистиката показва, чеот 8 години нито една лекоатлетка във възрастовата група до 16 години встраната не е доближавала близки резултати до постигнатите от талантливата възпитаничка на треньора Петър Райков.

Павлина спечели златнитемедали с огромна преднина и практически времената и надхвърлят постиженията наповечето жени лекоатлетки в България.Старши треньорът Петър Райков призна, че лично той е силно впечатлен от това,че вече в осми старт за сезона състезателката му подобряварезултатите си и се движи във възходяща линия.Ето защо той обмисляевентуално участие на Павлина в международни женски турнири, защото времената изагатват за огромен потенциал и скрити резерви.

На държавното първенствоотлично се представи и Никол Андонова, която спечели бронзов медал на 100 метрас препятствия. Това е първи медал за 15-годишната спринтьорка и очакванията сатепърва да развива таланта си.Още шест от състезателитена клуба се класираха на финалите в различни дисциплини и заеха призови места.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега