Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седмото издание на "Образование без граници" стартира на 19 октомври

Седмото издание на "Образование без граници" стартира на 19 октомври

От 19 до 21 октомври 2012 г. ще се проведе седмото издание на Международно изложение „Образование без граници”.

От 19 до 21 октомври 2012 г. ще се проведе седмото издание на Международно изложение „Образование без граници”. Отново в Националния дворец на културата ще се съберат образователни институции от цял свят. Освен европейски участници, всички посетители могат да намерят разнообразие от възможности за обучение в Япония, Австралия и Канада.

Сред основните акценти е представянето на немската федерална провинция Бавария, което се осъществява с подкрепата на Германо-Българската индустриално-търговска камара. В София ще бъдат представени всички висши учебни заведения на Бавария, а няколко от тях ще бъдат представени и директно на щанд.

Освен информация, ще бъдат раздавани годишни стипендии за млади учени, както и стипендии за летни езикови курсове за студенти в баварски университети. Отново ще видим представители и от далечна Австралия и Япония, чиито участие става традиционно. От европейския континент ще присъстват финландски, холандски, датски, английски, шведски и много други и най-важното различни участници.

В групата на Финландия отново ще видим престижните University of Tampere и Tampere University of Technology. Интерес ще предизвика и Škoda Auto University, който е първият и единствен университет, принадлежащ на една от най-големите европейски автомобилни марки.

Изненада ще бъде кариерната част, която ще бъде организирана на 20 октомври (събота). Откриването на седмото издание на Международно изложение „Образование без граници” започва от 11.00 ч. на 19 октомври, а самото събитие се очаква да привлече посетители от цяла България. Заповядайте в НДК, от 19 до 21 октомври, етаж 5! Входът е свободен след предварителна регистрация тук или на място в НДК! Тук ще намерите много изненади!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега