Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семеен еко фестивал ще се проведе във Флората

Семеен еко фестивал ще се проведе във Флората

Сред изложителите има производители на детски дървени играчки, ароматни сиропи, 100% естествени ленени продукти, специални фибри за почистване без препарати, българска козметика използваща само натурални продукти без химия и без вода. Вегетарианците ще могат да се насладят на веган кайзер, пастърма, чоризо и ядков сахер.

Фестивал за природосъобразни продукти и живот започва днес в Експоцентър "Флора". Той ще премине под мотото "Еко семейство" и ще продължи през двата почивни дни.

Семейният фестивал ще е двудневно забавление, включващо изложение, лекции и работилници. Сред изложителите има производители на детски дървени играчки, ароматни сиропи, 100% естествени ленени продукти, специални фибри за почистване без препарати, българска козметика използваща само натурални продукти без химия и без вода.

Разнообразни продукти от бамбук, бутилки за вода пречистващи я с наливането, хранителни добавки подсилващи имунната система, естествено домашни сладка и десерти, сертифицирани на най-високо ниво черешово и био вино допълват изложението в Експо център Флора. Вегетарианците ще могат да се насладят на веган кайзер, пастърма, чоризо и ядков сахер.

Организаторите са подготвили и наситена програма с детски активности, и занимания под наслов “Зона на чудесата”. В конкурса за детски костюм от отпадъчни материали (recycle kids costumes) може да се включи всяко дете. Събитието е съвместна инициатива с Кукленията театър Бургас. Ще се проведе на днес от 17:30 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега