Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шеметна надпревара по бургаски: Младеж пробва да прегази полицай в опит за бягство

Шеметна надпревара по бургаски: Младеж пробва да прегази полицай в опит за бягство

21-годишен младеж се пробва да прегази полицай при гонка, съобщават от полицията.

21-годишен младеж се пробва да прегази полицай при гонка, съобщават от полицията. Днес в 04.00 часа в Бургас на бул. «Захари Стоянов», автопатрул при Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас подава звуков и светлинен сигнал, за да спре за проверка лек автомобил  Ровър с бургаска регистрация, за който по късно е установено, че е  собственост  на 60- годишната С.Х. от с.Черни връх, общ.Камено.

Водачът на лекия автомобил не се подчинява и се опитва да избяга в посока за гр. Средец, като увеличава скоростта си. Патрулът последва автомобила, като през цялото време му подава звуков и светлинен сигнал. Едва на около 200м  преди разклона за с. Константиново управляващият л.а. Ровър спира,  водачът на служебното МПС излиза от патрулния автомобил и се насочва към нарушителя, като му разпорежда да излезе от автомобила за извършване на проверка.

В този момент нарушителят тръгва и насочва автомобила си срещу служителя, като се опитва да го прегази. Служителят избягва удара и вижда, че водачът на л.а. Ровър отново предприема действия да избяга от патрула в посока Бургас. С цел спиране на нарушителя полицейският служител възпроизвежда няколко предупредителни изстрела във въздуха, от служебното си оръжие със стоп патрони и по посока на автомобила.

Патрулът следва нарушителя, но го изгубва в землището на с. Черни връх. В резултат на предприетото издирване, автомобилът е установен в двора на къщата на собственичката му С.Х. При проведената първоначална беседа, живущите на адреса не посочват кой е управлявал автомобила.

След проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено, че извършител на деянието и водач на автомобила е 21-годишният  Я.Х. от  с. Черни връх, син на собственичката на колата. Лицето е задържано с полицейска заповед за 24 часа. За случая е образувано досъдебно производство по чл. 269 от НК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега