Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Школа по роботика за деца в БСУ

Школа по роботика за деца в БСУ

В БСУ стартира школа по роботика за деца от различни възрастови групи. Целта на курса е учениците да придобият умения за работа в екип и да развият таланта си за творчество и креативност.

В БСУ стартира школа пороботика за деца от различни възрастови групи. Целта на курсае учениците да придобият умения за работа в екип и да развият таланта си за творчествои креативност. 

Обучението се провежда намодули, всеки един от които е с продължителност 24 учебни часа. Пилотната група,която вече стартира, се състои от 12 деца на възраст от 4-ти до 12-ти клас,които работят по двойки. Занятията представляват тренинг по роботика, даващвъзможности на децата да научат повече за задвижващите механизми и локомоционнисистеми, сензори и програмиране. Учебната програма е съставена изцяло отуниверситетски преподаватели.

Тя дава възможност на децата самостоятелно дареализират собствени идеи за различни мехатронни модели. Обучението преминавапрез три модула. В края на третия модул всеки участник в школата получава сертификат.

Записването в школата епрез цялата година. Занятията се провеждат в учебните зали на БСУ в удобно задецата време. През летните ваканционни дни те са всеки делничен ден сутрин от 9до 10.30 ч., или следобед от 13 до 14.30 ч. През учебно време занятията ще сепровеждат събота и неделя. Цената на един учебен модул е 100 лева. Ръководител и създателна проекта е гл. ас. д-р Димитър Минчев, а ръководител на школата е инж. АтанасДимитров, асистент в БСУ.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега