Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След срещата на Димитър Главчев и президента Радев: Няма новини, няма и указ

След срещата на Димитър Главчев и президента Радев: Няма новини, няма и указ

Главчев предложи смяната на служебния министър на външните работи Стефан Димитров и на служебния министър на земеделието Кирил Вътев, като местата им съответно да заемат Даниел Митов и Георги Тахов.

Остават предложенията на служебния премиер Димитър Главчев за рокади в Министерство на външните работи и в това на земеделието, но все още не е известно дали и кога президентът ще подпише указ за персоналните промени в състава на кабинета.Това стана ясно след срещата на президента Румен Радев със служебния премиер Димитър Главчев на "Дондуков" 2. Срещата бе закрита за медии и продължи 40 минути, съобщи БНР.

"Не съм предлагал нищо, продължава комуникацията и диалогът с президента", съобщи Главчев на излизане от сградата."Нямам новина за съобщаване", каза той за смяната на министри. До момента, в който президентът не издаде указ, старите министри си изпълняват задълженията", обясни той.

Сутринта, малко преди 9:00 часа, служебният премиер Димитър Главчев пристигна в президентството във връзка с предлаганите от него промени в кабинета. Преди два дни, в Брюксел, където пристигна за участие в двудневното заседание на Европейския съвет, служебният премиер Главчев каза, че очаква президентът Румен Радев да издаде указ за предложените промени в служебното правителство.

Главчев предложи смяната на служебния министър на външните работи Стефан Димитров и на служебния министър на земеделието Кирил Вътев, като местата им съответно да заемат Даниел Митов и Георги Тахов. По-рано същия ден държавният глава коментира, че иска да чуе реалните мотиви за исканата смяна.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега