Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След стрелбата в Белград: Един ученик остава в критично състояние, други двама и учителка са будни

След стрелбата в Белград: Един ученик остава в критично състояние, други двама и учителка са будни

Ученикът, който е в критично състояние, през целия ден вчера е бил опериран и още е рано да се дават прогнози, казаха от медицинското заведение.

Състоянието на двама ученици и учителката, ранени във вчерашната стрелба в основно училище "Владислав Рибникар" в Белград, е много по-добро, те са стабилни и будни, а третият ученик, приет в Клиничния център, също е буден, но остава в критично състояние, съобщи директорът на Клиничния център на Сърбия Милика Ашанин за Танюг, цитирани от БТА.

В Клиничния център са приети четирима от ранените във вчерашната стрелба. Ученикът, който е в критично състояние, през целия ден вчера е бил опериран и още е рано да се дават прогнози, каза лекарят. 

В другата болница на улица Тиршова е прието момиче в критично състояние, ранено в главата и с тежки наранявания на мозъка. Операцията, която й е била направена, е била много тежка. Тя е с опасност за живота и лекарите правят всичко възможно, за да я спасят, но общото й състояние е много тежко, съобщи изпълняващият длъжността директор на Детската критика в болницата Синиша Дучич.

В здравното заведение са приети още две момчета, простреляни в краката, чието състояние е стабилно и се очаква до няколко дни да бъдат освободени за домашно лечение.

Сред жертвите е и една ученичка от френска националност, предаде Танюг, като се позова на съобщение на френското външно министерство, в което се изразяват дълбоки съболезнования на семействата на загиналите деца и се пожелава бързо оздравяване на ранените. 

Тринайсетгодишният К. К. откри стрелба вчера в основно училище "Владислав Рибникар" в Белград срещу ученици и персонал, като уби девет души и рани седем.

Той бе задържан, а мотивът за престъплението остава неизвестен.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега