Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слънчев бряг ще посреща китайски инвеститори през 2014-а

Слънчев бряг ще посреща китайски инвеститори през 2014-а

Слънчев бряг да бъде домакин на следващия Българо-китайски бизнес форум у нас. Това са обсъдили от Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции, гр. Бургас, с представители на Международния център за търговска обмяна към Министерството на търговията в Китай.

Слънчев бряг да бъде домакин на следващияБългаро-китайски бизнес форум у нас. Това са обсъдили от Българо-китайскатаасоциация за търговия и инвестиции, гр. Бургас, с представители на Международнияцентър за търговска обмяна към Министерството на търговията в Китай. 

„Основнататема на срещата догодина ще са инвестициите в недвижими имоти в България.Предварителните нагласи са, че срещата с водещи китайски компании ще се състоив края на лятото“, коментира председателят на бургаската асоциация Менг Лу. 

По време на тазгодишната среща на бизнеса, която сесъстоя в столицата, участие взеха близо 200 български компании, а в състава накитайската делегация имаше представители на 40 фирми от различни сектори.  

Посланикътна Китай у нас Уей Дзинхуа обяви, че в България има предпоставки заизграждането на здраво двустранно търговско-икономическо сътрудничество. Доказателствоза това са данните за стокообмена между двете страни, който през миналата годинавъзлиза на над 1,8 млн. щатски долара. 

Тази цифрае двойно по-голяма от осъществения българо-китайски стокообмен през 2009 г.,когато започна финансовата и икономическа криза, уточни той. През последнатагодина Китай от своя страна е инвестирал над 22 млн. щатски долара. Над 300предприемачи имат интерес към страната ни, допълни той.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега