Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

24-метрово пано представя "Цветовете на Бургас" през погледа на децата

24-метрово пано представя "Цветовете на Бургас" през погледа на децата

„Цветовете на Бургас” е наименованието на празничното никулденско пано, с което деца от 6 детски школи ще отправят поздрав към бургазлии и управниците на града ни по повод Никулден. Инициатори на интересното предизвикателство да видим нашия град чрез очите и усещането на децата, а самите те да овладеят огромното рисувателно пространство, е на Детската галерия De’Art и Сдружение „Слънце и Деца” с подкрепата на Община Бургас.

„Цветовете на Бургас” е наименованието на празничнотоникулденско пано, с което деца от 6 детски школи ще отправят поздрав къмбургазлии и управниците на града ни по повод Никулден. Инициатори наинтересното предизвикателство да видим нашия град чрез очите и усещането надецата, а самите те да овладеят огромното рисувателно пространство, е на  Детската галерия  De’Art и Сдружение „Слънце и Деца” сподкрепата на Община Бургас.

Подобно на 24-те кадъра в аудиовизуалните изкуства, 24-теметра изрисуван плат разкриват красотата, забележителностите и магнетизма на нашия град и неговата безусловна връзкас морето и морския свят.

Участници в никулденския цветен поздрав са младите творци отбургаските  школи към НЧ „Просвета 1927”,ГПАЕ „Гео Милев, ГПАЕ „Гьоте”, ОУ „Любен Каравелов”, ОДК и Детско ателие„Калейдоскоп”. В пъстротата на празничното пано тематично и пленително савплетени тристишия на доказалите се бургаски поети от Литературно студио„Митични птици” към НЧ „Л. Каравелов 1940”. Тази година Литературното студио наРоза Боянова отбелязва своята 20-годишна творческа дейност.

„Цветовете на Бургас” ще видите на най-уютно отвеждащата къмморето ул. „Богориди”, малко след „Часовника”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега