Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Смениха датата на протеста срещу биячите на Октай

Смениха датата на протеста срещу биячите на Октай

Националният протест, организиран от фейсбук групата „Съд за участниците в боя над Октай Енимехмедов”, няма да се проведе тази събота, а на 2 февруари от 12 часа. Причината е, че първата обявена дата е непосредствено преди националния референдум и се пада Ден за размисъл.

Националният протест, организиран от фейсбук групата „Съд за участниците в боя над Октай Енимехмедов”, няма да се проведе тази събота, а на 2 февруари от 12 часа. Причината е, че първата обявена дата е непосредствено преди националния референдум и се пада Ден за размисъл.   "Получили сме разрешение за тази дата от Столична Община, внесено е уведомление от инициативен комитет. Нека използваме удължаването само да се съберем повече хора и да направим една по-добра европейска и законна организация. Все пак не искаме да отговаря на беззаконието с беззаконие!", коментират организаторите.

В столицата протестът ще се проведе пред сградата на Народното събрание, а в по-големите градове на страната протестиращите ще изразят позицията си пред Съдебните палати.    

Протестът е срещу “наглото поведение на делегатите на ДПС”, които пред погледите на милиони зрители пред малките екрани пребиха Октай Енимехмедов - мъжът, който опря пистолет в главата на Ахмед Доган на конференцията на ДПС.

Във фейсбук групата “Съд за участниците в боя над Октай Енимехмедов” съобщават, че ще заявят своята позиция на мълчалив протест, а тя е “Не на произвола и безнаказаността”! Към момента страницата в социалната мрежа е харесана над 14 500 пъти, а лайковете се множат изключително бързо.

”Ние сме цивилизовани хора и сме срещу насилието! Призоваваме за мирен протест без нарушаване на обществения ред! Нека покажем, че ние сме европейци и не отговаряме на насилието с насилие! В правова държава, където според управляващите цари демокрация на 19.01.2013г. беше извършен един публичен линч. Наглата гавра на делегатите от ДПС се извърши пред погледите на стотици присъстващи. Цялото деяние се излъчваше на живо, но това ни най малко не повлия на въпросните хора да покажат каква голяма власт имат!Озверелите членове на ДПС ритаха, удряха, събличаха и скачаха върху Октай, докато хора на НСО го държаха”.

”Никой не спря животинските инстинкти на тези хора! Никой не говори за правата, които всеки от нас има, включително и Октай! Никой от българските политици не заяви позиция относно произвола на определен кръг хора!Никой не повдигна въпроса за публичната саморазправа!Ако е нечовешко и атентат да се извади пистолет, човешко ли е група хора да се нахвърлят върху повален на земята човек! Човешко ли е да му се събуват обувките, панталоните и т.н.!!!Най-малкото не е законно, господа политици! Явно, че няма морал, човешки ценности и ред категории, които не са ви присъщи!”, коментират още в социалната мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега