Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Смениха шефовете на затворите в София, Бургас и Бойчиновци

Смениха шефовете на затворите в София, Бургас и Бойчиновци

Началниците на три затвора в страната – в София, Бургас и Бойчиновци, освобождават постовете си. На тяхно място, със заповед на министъра на правосъдието, вече са назначени временно изпълняващи длъжността, съобщиха от Министерството на правосъдието.

Началниците на три затвора в страната – в София, Бургас и Бойчиновци, освобождават постовете си. На тяхно място, със заповед на министъра на правосъдието, вече са назначени временно изпълняващи длъжността, съобщиха от Министерството на правосъдието.Началникът на затвора в гр. Бургас Деян Костов е упражнил правото си на ранно пенсиониране. На негово място, като временно изпълняващ, е назначен Бранимир Мангъров.

До момента Мангъров заема длъжността началник на сектор „Арести“ в Областна служба „Изпълнение на наказанията“, гр. Варна. Бранимир Мангъров беше изпълняващ длъжността началник на Бургаския затвор и в периода от 24 юни 2014 г. до 5 януари 2015г., докато Деян Костов водеше дело срещу дисциплинарното си уволнение (от лятото на 2012г.), което беше отменено от съда през декември м.г.Д

осегашният началник на Софийския затвор Петър Кръстев е преназначен като началник на сектор в затворническото общежитие „Полигона“ към затвора в гр. Ловеч. Временно длъжността началник на затвора в София ще се изпълнява от Йолант Йорданов, който досега е заемал позицията на началник на сектор „Охрана и сигурност в арестите“ при ГД „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН).

Досегашният началник на поправителния дом в Бойчиновци Мими Цочева, срещу която в момента има висящо дисциплинарно производство, е преназначена като началник на областната служба „Изпълнение на наказанията“ в Монтана. Независимо от преназначаването й, дисциплинираното производство срещу нея продължава. За временен началник на поправителния дом в Бойчиновци е определен Иво Йорданов, който до момента е началник на Областна служба „Изпълнение на наказанията“ – гр. Враца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега