Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Снегът подари неочаквана ваканция за ученици от Бургаско

Снегът подари неочаквана ваканция за ученици от Бургаско

Един, два или три дни ваканция подари снегът на ученици от Бургаско. Все още не е възстановено електричеството в няколко от населените места в Бургаска област. Това стана причина РИО да обяви за почивен днешния ден в Българово, Долно Езерово, Рудник, Черно море, Банево и Ветрен, съобщи за PoligrafF.net г-н Георги Даутев, началник на РИО Бургас.

Един, два или три дни ваканция подари снегът на ученици от Бургаско. Все още не е възстановено електричеството в няколко отнаселените места в Бургаска област. Това стана причина РИО да обяви за почивенднешния ден в Българово, Долно Езерово, Рудник, Черно море, Банево, Сарафово и Ветрен,съобщи за "PoligrafF.net" Георги Даутев, началник на РИО Бургас.

У дома ще си останат и учениците от Руен и Сунгурларе. Освентях три дни ваканция ще получат и учениците в Несебър, както и в селата вАйтоска област. С намалени часове ще учат в Приморско, Айтос – град и Карнобат.

По думите на Даутев все още няма яснота дали малкатаваканция ще бъде удължена, нито с колко ще бъдат намалени часовете в работещитеучилища. „РИО следи развитието на ситуацията заедно с администрацията на всякоучилище. Зима е, ситуацията е динамична, но ние сме готови да реагираме на момента“,допълни той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега