Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шофьорите да се движат с повишено внимание между 55-и и 54-и км на АМ „Тракия“ в посока София

Шофьорите да се движат с повишено внимание между 55-и и 54-и км на АМ „Тракия“ в посока София

Апелът към шофьорите е да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

От 11 до 13 юни шофьорите трябва да се движат с повишено внимание между 55-и 54-и км на АМ „Тракия“ в посока София. В участъка ще се извършват текущи ремонтни работи на пътната настилка. Дейностите ще се изпълняват от 8 ч. до 20 ч. Движението ще бъде ограничено в активната лента и ще се извършва в изпреварващата. Скоростта ще е намалена до 70 км/ч, а трафикът ще се регулира с пътни знаци.

Утре - 11 юни, от 7 ч. до 20 ч. водачите трябва да се движат внимателно между 34-и и 35-и км на АМ „Хемус“ в посока Варна. В отсечката ще се изкърпва асфалтовата настилка. Трафикът ще бъде ограничен в активната и аварийната лента и ще се осъществява в изпреварващата. 

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но аварийните дейности са необходими и наложителни. Апелът към шофьорите е да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега