Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха четирима за телефонни измами в Бургас

Спипаха четирима за телефонни измами в Бургас

Служители на ОДМВР- Велико Търново, съвместно с колеги от областните дирекции в Бургас и Търговище задържаха четирима мъже, непосредствено след извършени две телефонни измами на територията на морския град.

Служители на ОДМВР – Велико Търново, съвместно с колеги от областните дирекции в Бургас и Търговище задържаха четирима мъже, непосредствено след  извършени две телефонни измами на територията на морския град.

Задържаните  действали по известната схема – “д-р Димитров” иска пари за спешна операция на роднина. В единия случай от потърпевшите са поискани 1 000 лв., а във втория – сумата „ за доктора“  била 2000 лв.

В хода на проведените съвместни действия от служители на трите областни дирекции, около 16 часа във вторник извършителите Н. В. (37 г.), М. П. (38 г.), осъждан за блудство, изнасилване, убийство и измама и М. М. (26 г.), осъждан за измама - и тримата от стражишкото село Камен, са задържани в района на Омуртаг  на път за Велико Търново. У тях са намерени мобилни телефони и СИМ карти. По същото време в центъра на Омуртаг е задържан и “мулето им” – Д. А. (25 г.) от добричкото село Спасово. Той се предвижвал с лек автомобил “Форд Ескорт”.  Четиримата са оставени в ареста за 24 часа.

При последвало претърсване в домовете на тримата мъже от с. Камен са намерени и иззети още мобилни телефони и СИМ карти. След проведените действия по разследването, е установено по безспорен начин, че „четворката“ са автори на телефонните измами, извършена на 24 и 25 септември в Бургас. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега