Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха каналджия и 15 нелегални имигранти край Царево

Спипаха каналджия и 15 нелегални имигранти край Царево

Снощи около 20.30 часа на около 2 км. от Царево в посока с. Лозенец /по второкласен път/, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка л.а. «Мерцедес МL 320», със старозагорска регистрация, управляван от 23-годишния Д.Х. от Чирпан, като открили в купето на автомобила 15 нелегално преминали границата на България, без документи за самоличност, самоопределили се като граждани на Ирак.

Снощи около 20.30 часа на около 2 км. от Царево в посока с. Лозенец /по второкласен път/, служители от Районно управление – Царево спрели запроверка л.а. «Мерцедес МL 320», със старозагорска регистрация, управляван от23-годишния Д.Х. от Чирпан, като открили в купето на автомобила 15 нелегалнопреминали границата на България, без документи за самоличност, самоопределилисе като граждани на Ирак.

Водачът на автомобила – Д.Х., както и петима отнелегално преминалите са отведени и задържани в Районно управление – Царево засрок от едно денонощие. Останалите 11 човека са отведени и задържани в ГПУ –Царево за срок от 24 часа. Спрямо българския гражданин е образувано бързополицейско производство по чл. 281 от НК /каналджийство/. Нелегалнопреминалите ще бъдат настанени в специализиран център.

Припомняме, че два дни по-рано бургаските полицейски служители от Второ иПето Районно управление – Бургас задържаха микробус «Ивеко 35 С 10», съссофийска регистрация, управляван от 49-годишната М.К. от Кюстендил, превозващ 32-мачужди граждани, сред които жени и деца, самоопределили се като граждани наИрак. Задържани бяха и двама мъже – на 33 и 38 години, и двамата от Кюстендил,които с леки автомобили, ескортираха микробуса с нелегално преминалитеграницата на България.

На 05.08.т.г. около 01.00 ч. на пътя Ахтопол - с. Варвара, на около 2 км.след селото в района до «Падналите мостове», служители от Районно управление -Царево установиха, че водачът на л.а. «Мазда 6», със софийска регистрация - 36-годишния В.Н. от София, превозва петима мъже, без документи за самоличност,нелегално преминали границата на България, самоопределили се като граждани наИран и Ирак.

С новите 15 нелегално преминали, броят на задържаните от полицейскитеслужители на ОДМВР – Бургас мигранти само за два дни нараства до 52. Образуваниса три бързи полицейски производства за каналджийство по чл. 281 от НК.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега