Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха наркопласьор от Маринка с раница, пълна с канабис

Спипаха наркопласьор от Маринка с раница, пълна с канабис

В резултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас е проведена нова специализирана полицейска операция по линия «Наркотици», като в частна къща, разположена на ул. «Христо Смирненски» № 9 в с. Маринка е задържан 20 годишният А.К. от Бургас.

Врезултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминална полиция»при ОДМВР – Бургас е проведена нова специализирана полицейска операция по линия«Наркотици», като в частна къща, разположена на ул. «Христо Смирненски» № 9 вс. Маринка е задържан 20 годишният А.К. от Бургас.

Същият се опитал да изхвърлив съседен двор раница, съдържаща пет полиетиленови пакета, съдържащи сухисъцветия от марихуана с общо тегло около 0,500 кг. и втора торба, съдържащасухи листенца и стебла от канабисови растения вероятно отглеждани в двора начастната къща с общо тегло около 0,500 кг. Установено е, че А.К. към момента ес условна присъда за притежаване на наркотични вещества.

По данни на запознатина черния пазар 1 гр. марихуана се търгува за 10 – 15 лв., т.е. намеренотоколичество марихуана само в раницата е на себестойност между 5 000 и7 500 лв. А.К. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа, катопредстои с прокурорско постановление срокът за задържането да се увеличи на 72часа.

Припомняме, че преди дни служителите от сектор «Криминална полиция» приОДМВР – Бургас със съдействието на служителите от сектор «Специализираниполицейски сили» при ОДМВР – Бургас неутрализираха наркодепо, разположено вкъща на ул. «Капитан Петко войвода» № 46 в к-с «Меден Рудник», обитавана от 39-годишния С.Т. Задържан бе и 27-годишният С.У. от Бургас, който пласиралнаркотичните вещества.

В момента и двамата бургазлии са с постоянни мерки«задържане под стража», съответно за : С.Т. – държане с цел разпространение наамфетамин с общо тегло 122,305 гр. на стойност 3 669,15 лв. и 1,202  гр.метаафетамин на стойност 300,5 лв., без да има необходимото за товаразрешително, а С.У. - държане с цел разпространение на коноп с общо тегло 47,785гр. на стойност 286,71 лв., както и 19,652 гр. метамфетамин на стойност 491,30лв., без да има необходимото за това разрешително.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега