Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите от ГЕРБ-Бургас даряват първите си заплати на пострадали райони от наводненията в областта

Депутатите от ГЕРБ-Бургас даряват първите си заплати на пострадали райони от наводненията в областта

Народните представители от ГЕРБ-Бургас ще дарят първите си получени възнаграждения на пострадали райони от наводненията в областта. Областният лидер на партията Димитър Бойчев заедно с Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Йорданова и Семир Абу Мелих единодушно са взели това решение, което ще стане факт веднага след получаване на заплатите.

Народнитепредставители от ГЕРБ-Бургас ще дарят първите си получени възнаграждения напострадали райони от наводненията в областта. Областният лидер на партиятаДимитър Бойчев заедно с Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Йорданова и СемирАбу Мелих единодушно са взели това решение, което ще стане факт веднага следполучаване на заплатите.

Следпоследните проливни дъждове в края на миналата седмица, в област Бургас бе обявено бедствено положение. Ситуациятапостепенно се нормализира, но все още много места са сериозно пострадали и иматнужда от помощ. Сред тях са рибарското селище Ченгене скеле и селища натериторията на общините Бургас и Приморско.

Още отначалото на проливните валежи народните представители са в постоянен контакт схората от кризисните точки и следят внимателно какво се случва. Не за първипът от ГЕРБ-Бургас оказват помощ на засегнатите жители в областта.

От партиятасе включиха активно в отстраняването на щетите при поредното наводнение презмесец септември във в.с Черниците, рибарското селище Ченгене скеле,в.з.Росенец, Ново Паничарево. Тогава от ГЕРБ дариха домакинска техника,строителни материали, моторна лодка, продукти от първа необходимост, дрехи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега