Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спират изграждането на крематориума между Камено и Българово

Спират изграждането на крематориума между Камено и Българово

Сред основните мотиви за преустановяването на работата по проекта са глобалната пандемия от коронавирус и несигурната политическа обстановка в страната.

Преустановява се подготовката по изграждане на Парк за кремация и урнополагане в землището на гр. Камено, Община Камено. Това бе съобщено вчера от инвеститора на обекта по време на среща с представители на бизнеса. Сред основните мотиви за преустановяването на работата по проекта са глобалната пандемия от коронавирус и несигурната политическа обстановка в страната.

"В следствие на това голяма част бизнеса търпи огромни загуби, което пък обуславя предпазливостта на банковите институции да финансират компании", обяснява управителят на фирмата инвеститор Кристиян Киров. По думите му, надежди за възобновяване на проекта не се таят. Той изтъкна, че вложената до момента инвестиция никак не е малка и изоставянето на идеята е начинът да се ограничат загубите.

Припомняме Ви, че инвеститорът заяви плановете си да строи крематориум през март миналата година. Стойността на инвестицията бе около 8 млн. лева, с които трябваше да бъдат изградени луксозна сграда и зелено стопанство към нея; вградени хай-тек пещи с допълнително филтрираща система, отговарящи на всички европейски и световни стандарти - с гаранция за безупречно ниво на ефективност и екологичност. Инвестицията трябваше да разкрие и 40 работни места.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Георгиев
    24 юли 2020 13:48

    Странно, че то по сигурно от смърта няма.. колкото и грубо да е..

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега