Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира реконструкцията на пречиствателна станция Равда

Стартира реконструкцията на пречиствателна станция Равда

Кметовете на Несебър и Поморие дадоха старт на проекта за разширение и модернизация на ПСОВ Равда, в който Община Поморие участва като асоцииран партньор.

Кметоветена Несебър и Поморие дадоха старт на проекта за разширение и модернизация наПСОВ Равда, в който Община Поморие участва като асоцииран партньор.

Новатапречиствателна станция ще събира ипречиства отпадните води на агломерация Несебър – Слънчев бряг – Равда, като внея ще се заустват и отпадните води на поморийските градовете Ахелой иКаблешково. Стойността на проекта е 98 млн. лв.Нацеремонията по стартиране на строителните дейности присъстваха началникът наотдел „Мониторинг и докладване” към МОСВ – Спиридон Александров, представителна ВиК Бургас,  кметът на Община НесебърНиколай Димитров,  кметът на ОбщинаПоморие Иван Алексиев, ръководителят на проекта и зам.-кмет на Община Несебър –Виктор Борисов.  

„Проектътза заустване отпадните води на Каблешково и Ахелой  е изключително важен за нас. Той гарантира нажителите на Ахелой чисто море и плаж, което е предпоставка градът да се развивакато добра туристическа дестинация в община Поморие. Благодаря на кмета на общинаНесебър за доброто сътрудничество” – каза кметът Иван Алексиев.

Споредбългарското законодателство, след като приключи разширението и модернизациятана пречиствателната станция тя ще бъде предадена за експлоатация на ВиКдружеството в Бургас, което ще бъде оторизираният оператор и ще се грижи заексплоатацията и поддръжката на съоръженията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега