Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стойновски сложи официален старт на кампанията си с концерт на Миро

Стойновски сложи официален старт на кампанията си с концерт на Миро

Предизборната кампания на кандидата за кмет на Бургас Ваклин Стойновски от КП "Ваклин Стойновски за Бургас" започна с концерт на обичания български певец Миро. Стойновски, който се явява на изборите с бюлетина №29, призова събралите се пред сцената до бургаския Часовник да гласуват за него, както и за общинските съветници от листата, на която той е водач. „ Тази листа ще работи за вас в Общинския съвет”, каза кандидатът за кмет.

Предизборната кампания на кандидата за кмет на Бургас Ваклин Стойновски от  КП "Ваклин Стойновски за Бургас" започна с концерт на обичания български певец Миро. Стойновски каза, че е заложил на хубавата българска музика пред чалгата, защото като кмет ще държи на стойностните културни прояви.

Стартът на кампанията му съвпадна и с Международния ден на музиката. От трибуната Стойновски поздрави и всички възрастни хора, тъй като вчерашният 1 октомври е обявен за Ден на възрастните.  

Той каза пред избирателите, че през последната година е имал възможност да посочва грешките на управляващите, чиято опозиция е бил, и че сега за разика от други кандидати за кметския стол, не му се налага да започва само за предизборната кампания, да го прави.

Стойновски, който се явява на изборите с бюлетина №29, призова събралите се пред сцената до бургаския Часовник да гласуват за него, както и за общинските съветници от листата, на която той е водач.

„ Тази листа ще работи за вас в Общинския съвет”, каза кандидатът за кмет. Той представи час от листата си, която се състои от 21 души. Стойновски акцентира пред бургазлии на няколко от нещата, които смята да реализира като кмет на Бургас.

Силни аплодисменти го подкрепиха, след като декларира, че гарантира  да осигури по 2 000лв. от общинския бюджет за всяка българска майка при раждане, при навършени от нея, при първо раждане 20 години.  

„Искам в нашите училища да има български деца”, апелира Стойновски.   За  всичките 21 човека от  листата, Ваклин Стойновски каза, че  са изявени личности, които са се доказали. Той представи всеки един от тях с по няколко думи и посочи, защо се е спрял именно на него.  

Ето и листата за общински съветници:

Ваклин Атанасов Стойновски  

Соня Стоянова Георгиева  

Дена Кралева Димова  

Минчо Павлов Иванов  

Атанас Василев Димитров  

Мирослав Вълчев Вълчев  

Йордан Ташев Видев  

Веселин Костов Живков  

Златин Димитров Александров  

Мартина Бончева Кръстева  

Румяна Антонова Бинева  

Стоян Кралев Ковачев  

Калин Господинов Даскалов  

 Митко Янков Янков  

Иван Николов Бъчваров  

Васил Атанасов Димитров  

Живко Стоянов Ковачев  

Весела Димитрова Велкова  

Петранка Иванова Деведжиева  

Наско Славчев Димитров  

Женя Неделчева Андонова

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега