Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стоян Василев и екипът му или защо „Заедно можем повече“ за Приморско

Стоян Василев и екипът му или защо „Заедно можем повече“ за Приморско

Стоян Василев и екипът му са категорични, че туристическата инфраструктура трябва да бъде обновена и разширена, а на места – даже да се създаде, защото липсва. Наред с това, трябва да се таргетира и модернизира рекламата на общината като туристическа дестинация. Експертите в листата са готови и с мерки за удължаване на активния туристически сезон.

С екип от подготвени експерти в своята област, доказани професионалисти и хора, които милеят за общината, Стоян Василев атакува местните избори в Приморско. Изготвената от него, кандидата за кмет на гр. Китен Златина Величкова и кандидатите за съветници програма, е  ясна, реалистична и изпълнима.  

"Защото мисията на местната власт е отговорност към хората, стабилност, далновидност, решимост и успешната реализация на споделените от всички Вас идеи!Най-важното в сектор „Здравеопазване“ е ремонт на Медицинския център в Приморско. Едва след него ще може да се привличат нови специалисти, които да практикуват целогодишно в морския град. Друг важен акцент е увеличаване  на екипите на „Спешна помощ“. Реален старт на изграждането на нови модерни лодкостоянки в Приморско и Китен!". Това е сред основните приоритети на Стоян Василев и неговия екип. 


Снимка: Пресслужба

Те трябва да са подходящи и за рибарските кораби и лодки, но и за туристически кораби, както и подобряване на инфраструктурата около пристаните. Василев и колегите му смятат, че трябва да има особен акцент и върху инвестициите в техническата инфраструктура, главно – върху ВиК мрежата в Приморско, Китен и съставните селища.  


Снимка: Пресслужба

Реализация на амфитеатър в парка на гр.Китен, владението на историческите останки на крепостта Урдовиза е стара болка и мечта на всеки жител на гр.Китен. Подобряване състоянието на пътната мрежа между общинския център и съставните селища /Веселие,Писменово, Ново Паничарево, Ясна Поляна/, създаване на удобни транспортни връзки, реализиране на важни дългочакани ремонти дейности, обособяване на зелени зони и инвестиране в спортни съоражения е нещо което е напълно постижимо при правилна комуникация с Министерства и Областна Управа.

Стоян Василев и екипът му са категорични, че туристическата инфраструктура трябва да бъде обновена и разширена, а на места – даже да се създаде, защото липсва. Наред с това, трябва да се таргетира и  модернизира рекламата на общината като туристическа дестинация. Експертите в листата са готови и с мерки за удължаване на активния туристически сезон.  

Снимка: Пресслужба

Според Василев, трябва да се засилят инвестициите в местните кадри, за да се намали тенденцията за пътуваща администрация. Екипът на кандидатът за кмет ще осигури допълнителна квалификация за всички общински служители, за да подобри тяхната ефективност и да надградят своите способности. „Нека бъдем единни, сплотени и обединени! Вървейки  ЗАЕДНО напред, можем да направим Община Приморско едно по-добро място за достоен живот и за бизнес“.


„Защото заедно можем повече –  номер 68 в бюлетината“

PR публикация*
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега