Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Street food фест овкусява лятото в Бургас през август

Street food фест овкусява лятото в Бургас през август

В рамките на няколко дни фестивалът ще обедини няколко вида изкуство в напълно автентична градска среда - кулинария, лятно кино, музика, литература, театър.

"Street food" културата е една от най-бързо развиващите се тенденции, макар да е добре позната от миналото. В нейна чест Пловдив, Бургас и Варна ще обогатят културните си програми с нов градски фестивал - Street food & Art Festival. В рамките на няколко дни фестивалът ще обедини няколко вида изкуство в напълно автентична градска среда - кулинария, лятно кино, музика, литература, театър.

Блогъри и влогъри ще покажат умения на живо пред феновете си. Артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, популярни лица от телевизионния екран ще се срещнат с почитателите си, докато се наслаждавате на дегустации и кулинарни демонстрации. Специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни.

"Променя се не само начинът, по който се храним, но и начинът, по който общуваме, хранителните ни навици. "Street food" културата вече е част от съвременните тенденции на общуване в целия свят, затова нашата цел е да покажем, че изкуството и кулинарията са неразривно свързани в тази нова градска култура", споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Art Festival идеологията.

В Бургас събитието ще се състои в дните от 7 до 11 август. Домакин ще бъде Пристанището. В последния фестивален ден, в Бургас ще бъде домакин на първите European Street Food Awards /Европейски стрийт фууд награди/  за България. Състезание,  което ще излъчи българския представител за Големия финал в Малмьо, Швеция в края на септември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега