Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Субисарета: Валдес е безценен за Барселона

Субисарета: Валдес е безценен за Барселона

Спортният директор на „каталунците” Андони Субисарета изказа своето увaжение към вратаря на тима и смята, че той няма да откаже подновяване на договора си с испанските шампиони.

Спортният директор на „каталунците” Андони Субисарета изказа своето увaжение към вратаря на тима и смята, че той няма да откаже подновяване на договора си с испанските шампиони.

Субисарета похвали 31-годишния испански национал и заяви, че от ръководството на клуба ще се радват да обсъдят с него бъдещето му на „Камп Ноу” през летния трансферен прозорец. Стражът на Барса заяви по-рано през този сезон, че не иска да подновява договора си с настоящия тим, който изтича през лятото на 2014 година.

Валдес заяви, че желае да се изправи пред нови предизвикателства, които не могат да му бъдат предоставени в тима на испанските шампиони. По този повод Субисарета заяви в последните  новини за спорт на „RAC1”:

„Валдес е невероятен вратар, играч който е безценен за нас. Ако той иска да напусне клуба през това лято, ние ще седнем заедно с него и потърсим най-доброто решение и за двете страни.” „Аз смятах, че преговорите по подновяването на договора му вървят добре, но когато му показахме нашата оферта за нов договор ни бе казано, че той не иска да подновява контракта си. Желанието му било да отиде в нов отбор и да опита друг стил на игра.” „Да бъдеш вратар в Барса изисква много от теб и смятам, че това негово решение е свързано по-скоро с личния му живот, а не с професионалния.”

Повечето футболни експерти в Примера Дивисион сочат, че испанският национал ще остане на „Камп Ноу” и през следващия сезон.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега