Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Свиленски: След като няма подкрепа, няма за какво да държим мандата

Свиленски: След като няма подкрепа, няма за какво да държим мандата

Той бе категоричен, че на лидерската среща въобще не е ставало дума за коалиция

“След като поканихме всички партийни лидери на среща, дойдоха трима, а другите отказаха, и стана ясно, че няма подкрепа за редовно правителство и работещ парламент, оттам нататък няма за какво БСП да държи мандата.” Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на “БСП за България” Георги Свиленски в “Панорама” по БНТ.  Той бе категоричен, че на лидерската среща въобще не е ставало дума за коалиция.

“Покана беше отправена към всички лидери на парламентарни партии да отговорят на един-единствен въпрос - искат ли България да има правителство. И г-жа Нинова много добре каза: “Ако искат, има начин. Ако не искат, има оправдания”. Всеки намери своето оправдание – едни обявиха “хартиената коалиция”, другите обявиха коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС, но същите те гласуваха с тези партии, когато направиха “коалиция на войната””, обясни социалистът.  

Според Георги Свиленски статията в “Ди Велт” е абсолютен кризисен пиар. “Този журналист, който е написал статията, погледнете последните му десет статии - всичките са в подкрепа и възхвала на Кирил Петков”, обърна внимание той. Свиленски подчерта че ако е изнасяно оръжие от България за Украйна, министър-председателят е нарушил решение на българския парламент.  

“По времето на управлението на Кирил Петков, с участието на вицепремиер Корнелия Нинова, от България не е отишъл нито един патрон за Украйна. По договор е записано къде отива това оръжие и никъде не пише “Украйна””, посочи Георги Свиленски, обръщайки внимание, че спекулации на гърба на БСП и на Корнелия Нинова се правят винаги, когато мандатът е в левицата има реален шанс да се състави правителство.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега