Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зимата ще напомни за себе си месец по-късно

Зимата ще напомни за себе си месец по-късно

В следващите дни многоцентрова област с ниско налягане ще осигури валежи, а от север студен въздух ще понижи температурите към нива, близки до обичайните за януари

Един месец след астрономическото начало на зимата, в България вече има реално усещане за този сезон, съобщи NOVA. В следващите дни многоцентрова област с ниско налягане ще осигури валежи, а от север студен въздух ще понижи температурите към нива, близки до обичайните за януари. В събота от запад ще започне заоблачаване, което бързо ще обхване почти цялата страна.

В хода на денонощието се очакват валежи, на повече места в Южна България и на по-малко – в северната половина на страната. Ще вали предимно дъжд. Сняг ще падне в по-значителни количества по планините на Западна България. Възможни са изолирани снеговалежи в по-ниските райони на Северозапад. 

Дневните температури ще са в много широк диапазон – осезаемо по-студено ще остане в западната половина на страната с показания на термометрите следобед между 5 и 10 градуса. На изток – до 15-16. В планините - от минус 4 по върховете до плюс 3 в ниските планински и предпланински масиви. Мощни пориви на вятъра се очакват в планините, както и в много райони на Източна България. 

През нощта и в неделя валежи от дъжд ще има в Източна България, докато на Запад облачността значително ще се разкъса. До обяд вятърът ще утихне, а дневните температури следобед ще са между 8 и 13-14 градуса. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега