Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Талантлива народна певица с дебютно етно-хаус парче

Талантлива народна певица с дебютно етно-хаус парче

Lyrra представи първия си сингъл, но не се отказва и от кариерата си в световноизвестния хор "Мистерията на българските гласове", ансамбъл "Чинари" и трио "Булгарина".

Талантливата народна певица Любомира Павлова - Lyrra дебютира на родната хаус сцена с първото си самостоятелно парче. То комбинира етно и денс музика и носи заглавието "Believe". Освен изпълнител със забележителен глас, тя е и автор на музиката на песента заедно с продуцентите си Fabrizio Parisi и The Editor. Обратно на очакванията, основата на парчето не е традиционен фолклор, а е композиран в наши дни. Текстът е на Деница Стойкова, с която Lyrra пее в световноизвестното трио „Булгарина“.

Lyrra е и част от "Мистерия на българските гласове" и ансамбъл "Чинари". С първия си сингъл тя обаче не напуска дебрите на българската народна музика, а само разширява своите хоризонти.

„Да смесвам стилове – това е моята стихия. Фолклорът винаги ще присъства в моята музика, заради корена, който ми дава и заради възможността да докажа абсолютната невярност на твърдението, че народните певици не могат да пеят в други стилове“, категорична е Lyrra.

Парчето "Believe" прави своята премиера с видеоклип, който пренася във времената на прабългарите. Кадрите са заснети в исторически парк край Варна, като костюмите са с максимално запазена автентичност от реквизита на парка и на ансамбъл „Чинари“. Във видеото певицата си партнира с Божидар Лалев – състезател по стрелба с лък, който се занимава професионално с исторически възстановки. Режисьор е Иван Трингов, а главен оператор Георги Маринов.

Сюжетът прескача през вековете по стъпките на истинската любов. Героите се познават от предишния си живот, в който той е прабългарски войн, а тя трябва да го остави да замине на битка, от която така и не се завръща. Днес се срещат отново, за да напишат финала на кармичната си връзка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега