Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тестват електронната система за велосипедите под наем

Тестват електронната система за велосипедите под наем

В момента текат тестовете на електронната система за отдаване на велосипеди под наем в Бургас, която ще заработи това лято. Това сподели директорът на ОП "Транспорт" към Община Бургас - Андрей Рунчев в ефира на радио "Фокус". По всяка вероятност, първите две стоянки ще стартират работа след майските празници, допълни той.

В момента текат тестовете на електронната система за отдаване на велосипеди под наем в Бургас, която ще заработи това лято. Това сподели директорът на ОП "Транспорт" към Община Бургас -  Андрей Рунчев в ефира на радио "Фокус". По всяка вероятност, първите две стоянки ще стартират работа след майските празници, допълни той.

”В момента правим тестове тъй като дадохме някои допълнителни изисквания към изпълнителя най-вече по отношение на софтуера. Правят се и някои допълнителни настройки, за да може да предоставим максимално добра услуга на гражданите и гостите. Първата електронна колонка пристигна. Вече сме направили някои тестове и започваме да комплектоваме самите позиции на велосипедите. Желанието ни е да пуснем първите велосипеди в Приморски парк. Първата най-вероятно ще бъде тази до КЦ „Морско казино”, като там ще направим първите тестове в реално време. След като пуснем втората и третата станции на „Флората” и на капаните ще дадем възможност да се използват велосипедите от граждани”, каза Рунчев.

Със старта на сезона за велосипедите под наем се очаква и втора кампания за продажба на абонаментни карти. Те ще бъдат абонаментни и ще отчитат времето, в което потребителите използват велосипеда. Електронното обслужване ще позволи свободна работа на станциите без необходимост от човешки фактор, което пък от своя страна ще направи услугата денонощна.

Онези от вас, които вече имат абонаментна карта, ще трябва да я подменят с нова, която да работи с електронната система, поясни още Рунчев. С тях ще могат да се наемат велосипеди от общо 12 стоянки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега