Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тити Папазов продава част от акциите си в "Левски" за погасяване на дълговете на клуба

Тити Папазов продава част от акциите си в "Левски" за погасяване на дълговете на клуба

Цената ще бъде 1 лев на акция, което означава, че срещу 10 процента могат да бъдат събрани малко над 10 милиона лева.

До 10% от акциите на "Левски", собственост на Тити Папазов, ще бъдат пуснати в продажба, за да бъдат набрани средства за погасяване на част от дълговете на клуба. Това заяви самият баскетболен треньор пред в-к "Труд". Цената ще бъде 1 лев на акция, което означава, че срещу 10 процента могат да бъдат събрани малко над 10 милиона лева.

"Съветваме се с юристи как да стане, г-н Тодор Батков също помага. Каквото зависи от нас за оцеляването, ще бъде направено. Спекулираше се, че едва ли не ще получаваме помощ от небето, а такова нещо не се случва. Няма да се молим на никого, освен на феновете. Те доказаха безрезервната си любов в най-тежкия момент в историята. Сега имам чувството, че някой умишлено пречи на клуба. Сираков направи голям жест като ми даде тези 35% акции и е ясно, че те са инструмент за придобиване на финансови постъпления", коментира още Папазов.

"Единственото нещо, което може да попречи на "Левски" в момента, е да не бъде изряден към държавата. Това наистина може да събори клуба. Трябва да бъдем безупречни, както бяхме до момента, благодарение на привържениците. Това показва колко голяма е любовта, която генерира Левски. Остават още 28 месеца, ако не се лъжа, от договора, който сме подписали за разсрочено плащане с НАП и трябва да продължим по същия път. Тепърва започва да набира сила продажбата на абонаментни карти, приходите от които ще отидат за погасяване на вноските.
Вярвам, дори съм убеден, че ще подобрим рекорда от 5800 продадени абонаментни карти. След Общото събрание в петък ще има още по-мащабна кампания. Убеден съм, че ще докажем, че любовта е по-силна от класата на футболистите. На Запад фенове си купуват абонаментни карти заради Роналдо, Меси, Бейл, а у нас ще е заради любовта към "Левски". Без значение от това кой е на терена. Вярвам, че феновете ще изкупят стадиона", каза още акционерът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега