Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тити Папазов с коментар за признанието, че е обръснал главата на приятелката си от ревност

Тити Папазов с коментар за признанието, че е обръснал главата на приятелката си от ревност

Тити Папазов и Йонислав Йотов-Тото, излязоха с коментари, след като днес гръмна скандал с интервю в YouTube канала на музиканта и водещ, направено преди няколко месеца, в което бившият спортист разказа през смях как обръснал главата на бивша своя приятелка заради изневяра.

Папазов разказва, че е обръснал главата на приятелката си, защото разбрал, че е избрала друг. Това се случва през 1995 година, но с усмивка на лице той обяснява за ситуацията през пролетта тази година. Появи се и информация, че момичето, освен обръснато, е било завързано с белезници. „Тя започна да се бори неистово за косата си. Не дава, дърпа се”. Така започва разказа си треньорът по баскетбол, съобщава NOVA. 

Той пояснява - направил го, защото искал да разбере дали вече бившето му гадже излиза с най-добрия му приятел. Според разказа на Папазов той отишъл при нея и обръснал главата ѝ. Съседите чули писъци и се събрали пред вратата на жилището в „Сухата река”, а той опитал да им обясни действията си.„Какво ще направиш, ако хванеш жена ти да се **** с най-добрия ти приятел? Ще я убия! Ето, виж, каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам”, казва треньорът. 

NOVA успя да разговаря лично с Тити Папазов. На въпрос как му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „Ние имахме уговорка, но е несериозно да ви обяснявам. Имахме уговорка, че ако тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не променя случилото се”.

В социалните мрежи певицата Йоана Захариева определи Папазов като психопат и разказа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е успяло да превъзмогне случая и никога повече не се е върнало в училище. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „Това категорично не отговоря на истината”, твърди Папазов.

Освен срещу баскетболиста, недоволство избухна и срещу Йонислав Йотов-Тото. Обвиненията към него са, че не е реагирал по време на интервюто. От сутринта клиповете в канала му не са достъпни. Днес изпълнителят отказа да застане пред камерата ни, но се обърна към феновете си в YouTube.

„Смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще разкаже той. Моят смях е още по-обиден, с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се!”, уточнява Йотов.

Тити Папазов заяви, че стои зад думите си, но осъзнава действията си: „Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата. Ако не звучи като демагогия, при сега създалата се ситуация, логично е да трупам негативи. Нормално е да го осъзнавам. Не знам дали се срамувам, но осъзнавам, че е голяма глупост. От позицията на времето, все пак са минали 28 години”, обяснява той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега