Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ток уби мъж, влязъл да краде жици в трафопост

Ток уби мъж, влязъл да краде жици в трафопост

Ток уби 33-годишен мъж докато краде жица в трафопост, в близост до Складова база, в кв. Долно Езерово.

Ток уби 33-годишен мъж от кв. Долно Езерово докато краде жица в трафопост. На 10 април във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение от Центъра за "Спешна медицинска помощ" при МБАЛ Бургас за починал мъж, вследствие на токов удар, в землището на кв. "Долно Езерово", в близост до Складова база "Деспред". От полицията уточняват, че трафопостът, в който се е случил фаталният инцидент е  собственост на "Продуктопроводи" - Бургас.

Примопняме, че в  края на октомври млада  жена беше овъглена, след като  влязе в трафопост  на бургаската улица „Възстаническа” в комплекс „Меден рудник”. 28 – годишната Тайбе Амет Ибрям, работеше като служителка на почистващата фирма „Титан” .  Жената  предизвика токов удар, който я уби на място. Установено беше, че заключващият механизъм на вратата на фаталният трафопост, който уби жената е бил разбит.

От ЕВН напомниха, че на трафопоста има отличителни предупредителни знаци “Високо напрежение” и “Опасно за живота”.  В обходния инспекционен лист на трафопоста тогава бе посочено, че не е имало технически или друг проблем с вратата или заключващия механизъм. Той е бил заключен и обезопасен, съгласно установените стандарти. Преди инцидента той е бил разбит.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега