Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тол таксите, опашките на ГКПП-та и липсата на кадри - основните проблеми пред транспортния бизнес

Тол таксите, опашките на ГКПП-та и липсата на кадри - основните проблеми пред транспортния бизнес

В СМП членуват над 1000 български транспортни фирми.

Това стана ясно по време на 10-тото Общо събрание на Съюза на международните превозвачи, което се проведе в Пловдив. В СМП членуват над 1000 български транспортни фирми. Пред техни представители бе направен отчет за дейността на Съюза и поставени задачи за идните месеци.  Общото събрание бе открито от Председателят на СМП Ангел Траков. 

В своето обръщение към делегатите на събранието, той подчерта: “Въпреки тежките времена, в които живеем - пост пандемия, война, икономическа криза и т.н., ръководство на СМП успя и тази година да създаде организация  и да даде възможност на всички нас да се срещнем, да обменим опит, да споделим проблеми и да се опитаме да намерим решения, да градим стратегии за създаване на по-благоприятна среда за развитие на нашия бизнес”. 

Идната седмица Ангел Траков ще присъства на среща на членовете на ИРУ (Международния съюз за автомобилен транспорт) в Брюксел, където ще представи и обсъди в международен формат предложенията и решенията за развитие на българския транспортен бизнес. 

“През изминалата година състоянието на Сдружението се запази стабилно и ние, заедно успяваме трайно да задържим позициите си и продължаваме да увеличаваме броя на членовете си”, заяви изпълнителният директор на СМП Йордан Арабаджиев. Той направи отчет на дейността на Съюза и очерта основните проблеми и предизвикателства пред транспортния бизнес - предстоящото увеличение на тол таксите от 1 юли т.г., опашките на гранично-пропускателните пунктове и липсата на кадри в бранша.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега