Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трагедия в Пловдив: Семейство с две деца намерено мъртво в дома си

Трагедия в Пловдив: Семейство с две деца намерено мъртво в дома си

Семейство е намерено мъртво в апартамент в Пловдив, съобщиха от полицията. Днес в 11.25 часа в полицията е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв. „Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа.

Семейство е намерено мъртво в апартамент в Пловдив, съобщиха от полицията. Днес в 11.25 часа в полицията е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв. „Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Влизайки в жилището, криминалистите са намерили още един труп.

По първоначални данни труповете са на цяло семейство – мъж на 32 години, жена на 28 години и две момченца – на 8 години и 3 години. Съпрузите са Георги и Николинка Тепавичарови. Съседи определиха семейството им като разкошно и разказаха, че Георги бик кротък човек - "на мравката път правеше". Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. Той е бил военен и е работил в Граф Игнатиево. Съпругата му пък била продавачка в магазин.

Съседите не са чули нищо, но подозират, че кървавата драма е станала от отчаяние и труден живот. Окръжна прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител за квалифицирано убийство. Назначени са експертизи, които трябва да установят дали и кой от семейството е стрелял, дали е стреляно спистолета, който е намерен в жилището, и кога е станала трагичната случка. Оттам обявиха, че проверяват всички версии.

В момента районът е отцепен от полицията и се извършва оглед.

Припомняме, че само преди 10 дни петчленно семейство бе открито мъртво  в столицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега