Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Третокласници учиха за човешкото тяло в бургаски университет

Третокласници учиха за човешкото тяло в бургаски университет

За финал, с помощта на учениците, беше демонстриран рехабилитационен комплекс за профилактика деформациите на гръбначния стълб и гръдния кош.

Открит урок на тема „Човешкото тяло“ се състоя в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с третокласници от ОУ „Васил Априлов“, гр. Бургас, с класен ръководител г-жа Флоринда Радева. Целият 3-ти „Б“ клас прекрачи за първи път прага на висшето заведение по покана на Катедра „Рехабилитационна и морска медицина“ към Факултета по Обществено здраве и здравни грижи (ФОЗЗГ).

Ръководителят на катедрата доц. д-р Варвара Панчева и доц. д-р Соня Ненчева обърнаха най-голямо внимание на опорно-двигателния апарат, тъй като в тази възраст най-често започват гръбначни изкривявания при децата.Гостите разбраха какво означава лоша стойка и как може да се коригира. За финал, с помощта на учениците, беше демонстриран рехабилитационен комплекс за профилактика деформациите на гръбначния стълб и гръдния кош.

Третокласниците бяха посрещнати от Декана на Медицинския факултет проф. д-р Христо Бозов, който ги разведе в съвременната база на университета. В открития урок се включи и ръководителят на Катедра „Здравни грижи“ към ФОЗЗГ доц. д-р Галина Терзиева. Г-жа Флоринда Радева връчи благодарствено писмо на Факултета.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега