Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Третокурсничката по медицина е „Студент на годината` 2021“ на Бургас

Третокурсничката по медицина е „Студент на годината` 2021“ на Бургас

„Благодаря на всички, които са оценили моя труд, успеха и участията ми в различни проекти и инициативи“, заяви „Студент на годината“ за 2021 г. - Габриела Карабойчева.

Третокурсничката в специалност „Медицина“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Габриела Карабойчева получи първия приз на Община Бургас за отлични успехи в обучението – „Студент на годината“ за 2021 г. Наградата е част от общинската програма „Успешни студенти“ и се връчва на студент, който се обучава в един от трите висши учебни заведения в Бургас.

„Решихме да връчим тези награди, защото ценим усилията на студентите и искаме да вдъхнем още по-голяма мотивация в тях, за да бъдат пример за всички останали. Идеята ни е с всяка изминала година инициативата да увеличава своя мащаб и това да мотивира останалите да подобряват своите успехи, не само в университета, но и в сферата на изкуството, спорта и науката“, сподели кметът Димитър Николов, преди да връчи приза на Габриела Карабойчева.

„Благодаря на всички, които са оценили моя труд, успеха и участията ми в различни проекти и инициативи“, заяви „Студент на годината“ за 2021 г. - Габриела Карабойчева.

На връчването на наградата в залата на Община Бургас присъстваха още началникът на РУО – Бургас инж. Виолета Илиева, зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева и всички девет студенти – по 3-ма от всеки от трите университета в Бургас - Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет и Националната художествена академия – филиал Бургас. Те бяха номинирани от ръководствата на висшите учебни заведения, които се обучават тази година при тях.

Заместник – ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ проф. Сотир Сотиров сподели, че сред най-добрите инициативи на Община Бургас и Общинския съвет е програмата „Успешни студенти“. Само за последната календарна година - летния семестър на предната учебна година и настоящия зимен семестър, са раздадени 159 общински студентски стипендии.

Ректорите на БСУ и НХА – филиал Бургас проф. Галя Христозова и доц. Димо Колибаров споделиха, че общинските стипендии са насърчили студентите им да учат повече, но и да се занимават с различни състезания, конкурси и научни проекти, дори да подават молби за повишаване на успеха.

Отличената за студент на годината Габриела Карабойчева е родом от Панагюрище и има 20 грамоти и награди за постигнати успехи в обучението, в спорта, танцовото изкуство, редица престижни конкурси и научни форуми, сред които са участие в Научен форум 2021 година с презентация „Ендометриален карцином“, Удостоверение за резултат от тест и практически задачи: 82 % № 1272 – 2016 година от Министерството на образованието и науката за Национално онлайн оценяване на дигитални компетентности и др. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега