Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три деца са спасени в Природен парк "Сините камъни"

Три деца са спасени в Природен парк "Сините камъни"

След 12-часово издирване тази сутрин са открити три деца, които са се били изгубили в местността "Сините камъни" край Сливен, съобщиха от МВР.

След 12-часово издирване тази сутрин са открити три деца, които са се били изгубили в местността "Сините камъни" край Сливен, съобщиха от МВР.

Петдесет и две годишен мъж излязъл на разходка в парка с петте си деца. На слизане от планината, около 15.30 часа, три от децата му - момиче на 8 години и две момчета на възраст 5 и 7 години, се изгубили от погледа му. Не ги открил до лекия автомобил, оставен в началото на пътеката и се върнал да ги търси. След няколко часово безуспешно търсене в 19.50 на тел.112 бил подаден сигнал за изчезването им.

Веднага е организирана спасителна операция за издирването на децата. В мащабната акция са се включили над 250 служители от областните дирекции в Сливен, Ямбол, Бургас и Стара Загора, пожарникари, граничари и служители на Държавното лесничейство. В продължение на 12 часа, на площ близо 7095 хектара, с помощта на хеликоптер, термокамери и кучета, тази сутрин около 8 часа, децата са открити в подножието на планината във видимо добро състояние. Транспортирани са до сливенската болница за медицински преглед.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега